Cașu, despre modul în care se construiesc benzinăriile în capitală

casu_benzenarie

Consilierul municipal din partea Partidului Nostru, Ilian Cașu afirmă că la moment în Chișinău sunt cu 100 de benzinării mai multe, decât este norma pe oraș.
Din spusele lui, acestea se construiesc, de obicei, noaptea și în weekend, pentru a nu fi opriți de consilierii municipali sau de cetățeni, care de cele mai multe ori nu sunt de acord cu construcția acestora.

Afirmațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

„Noi pe 18 februarie am votat un moratoriu pe benzinării în oraș, pentru că la moment avem, conform datelor ANRE, 217 benzinării, cu 100 mai mult decât norma pe oraș. Pe viaduct avem șase, un s-a finisat chiar la colț. Dar știți cum s-au construit? Au pus un panou ca să nu vadă activiștii ce se întâmplă. Ei aduc și betonează ceva, pun un rezervor și apoi spun că au cheltuit 10 milioane de lei, chiar dacă ceva nu-i în regulă, mergem mai departe. De obicei, cei cu benzinăriile lucrează noaptea și în weekend, ca să nu dea peste nemulțumirea și rezistența consilierilor municipali, a cetățenilor”, afirmă consilierul „Partidului Nostru”.

Totodată, el susține că la moment are loc construcția unei benzinării lângă circ, însă nicio instituțiile responsabilă nu și-a prezentat acordul în scris ca lucrările să poate fi desfășurate legal.

 

 

Fii primul care comenteaza

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*