Exemplul demn de urmat al lui Ilian Cașu. Ce a făcut consilierul municipal dis-de-dimineață

zapada

Consilierul municipal al „Partidului Nostru”, Ilian Cașu, a dat astăzi o lecție tuturor chișinăuienilor care așteaptă mereu ca cineva să facă schimbări pentru ei. Acesta, dis-de-dimineață, a curățat curtea blocului său de zăpadă.

Ilian Cașu susține că noi suntem cei care trebuie să acționăm și să nu lăsăm totul în grija autorităților. „Azi dimineață am pus mâna pe lopată să curăț curtea blocului unde locuiesc.

Am îndemnat vecinii care mă priveau de la geam să facă acelaș lucru. Sunt sigur că vor pune umărul pentru că nici primăria, nici guvernul interimar, dar nici un vector geopolitc nu vor curața zăpada din curțile blocurilor/caselor noastre pentru noi!”, a scris Ilian Cașu pe pagina lui de Facebook.

Pentru a demonstra fapta sa, acesta a încărcat și câteva fotografii pe internet. „Bravo, Ilian! Un exemplu foarte bun, fiecare trebuie să înceapă de la sine pentru a schimba ceva!”, „De acord! Pentru a atinge un obiectiv trebuie, în primul rând, singur să te mobilizezi!”, au fost unele dintre comentarii.

Autor: Rodica Ţăruş

 

Fii primul care comenteaza

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*