Ilian Caşu despre Ziua Victoriei: „Amintirea nu poate fi interzisă!”

iliancasu9

Candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar al Chişinăului şi echipa lui au continuat acţiunea „Felicită chişinăuienii cu ocazia Zilei Victoriei” şi au distribuit peste 2000 de panglici Sfântul Gheorghe şi astfel au felicitat locuitorii capitalei cu ocazia aniversării a 70 de ani de la Marea Victorie asupra fascismului.  

 

Echipa Partidului Nostru din Chişinău, condusă de candidatul la funcţia de primar general al municipiului Chişinău, Ilan Caşu, au desfăşurat în ajun de sărbătoarea de 9 mai tradiţionala acţiune dedicată Zilei Victoriei. Activiştii lui Renato Usatîi au distribuit pangalica Sfântului Gheorghe trecătorilor, cutreierând bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt dintr-un capăt în altul.

„Prin această acţiune vrem să reamintim chişinăuienilor, în special tinerilor, că panglica Sfântului Gheorghe  este simbolul Marii Victorii în cel mai sângeros război din lume care s-a dus împotriva fascismului. Vrem să aducem la cunoştinţa tuturor, care din fericire nu ştiu ce înseamnă pierdere şi suferinţă, că astfel de războiae nu trebuie să se mai repete pe această lume” , a declarat Ilian Caşu,  precizând că fiecare om ar trebuie să sărbătorească 9 mai-Ziua Victoriei, care este „amintirea noastră, istoria noastră!”.

„Cu părere de rău în prezent în Moldova au rămas puţini veterani, cărora le mulţumim şi le suntem recunoscători că trăim în pace” , – a conchis Caşu.

În ajunul Zilei Victoriei, Partidul Nostru Chişinău a împărţit aproape 10 000 de panglici Sfântul Gheorghe, iar în toată ţara membrii formaţiunii au distribuit 100 de mii de panglici.

 

  1. Классно прогулялись!!!!!!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*