Ilian Caşu şi activiştii Partidului Nostru la Marşul Victoriei: 9 mai ne-a unit pe toţi!

iliancasu_9mai

În acest an Marşul Victoriei s-a desfăşurat fără simbolică de partid, aşa au decis liderii partidelor şi organizaţiilor neguvernamentale din Moldova  

Coloana a mers din scuarul Teatrului Naţional de Operă şi Balet “Maria Bieşu” până la Complexul Memorial “Eternitate”. Locuitorii și oaspeții capitalei, au depus flori și au ținut un minut de reculegere în memoria eroilor Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

“Ziua de 9 mai nu este pu mine doar Ziua Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei şi simbol al păcii pe pământ, ci este ziua în care ni se dă un semnal că lumea este foarte fragilă şi trebuie să ne unim cu toţii să o apărăm indiferent de origine, naţionalitate şi viziuni politice.”, a declarat înainte de a porni la Marşul Victoriei candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar general al capitalei, Ilian Caşu.

În acest an, adepţii lui Renato Usatîi au participat la marşul comun desfăşurat cu ocazia Zilei de 9 mai, precizând că Victoria asupra fascismului nu poate fi divizată în funcţie de viziunile politice.

 “Este o Victorie comună!!! Este încă un semnal că trebuie să ne unim forţele pentru a avea o societate sănătoasă pentru a dezvolta ţara, pentru a schimba lucrurile în bine în toate domeniile şi sferele de activitate.Sunt plăcut surprins să văd în această coloană mulţi tineri, ceea ce înseamnă că în pofida tuturor încercărilor de denaturare a istoriei, majoritatea tinerilor ştiu care este adevărata istorie a plaiului natal. Acest fapt îmi insuflă optimism şi încredere în viitorul Moldovei. Există o vorbă înţeleaptă care spune că un popor nu are viitor dacă nu-şi cunoaşte şi nu-şi respectă trecutul”., – a precizat Caşu.

Fii primul care comenteaza

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*