Ilian Caşu: Parcările multietajate vor rezolva multe din problemele chişinăuienilor

ilian_casu_parkovki

Candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar general al capitalei, consideră că edificarea acestora trebuie să fie realizată în cadrul parteneriatului public-privat.

„Problema parcării automobilelor în oraş este una extrem de gravă. În lipsa numărului suficient de locuri de parcare, orăşenii sunt nevoiţi să-şi lase maşinile oriunde, inclusiv pe trotuare, peluze, spaţii pietonale, carosabil. Da, şoferii sunt amendaţi pentru asta, maşinile sunt evacuate, dar problema nu a fost creată de orăşeni, ci de autorităţile municipale, care nu au avut dorinţa să soluţioneze definitiv problema parcărilor”, a declarat Ilian Caşu la postul de radio Kiss FM.

Candidatul Partidului Nostru consideră că rezolvarea pe termen lung a acestei probleme este posibilă, dacă în Chişinău va fi construită o parcare multietajată, aşa, cum se obişnuieşte în alte oraşe europene. Proiectul poate fi realizat în cadrul unui parteneriat public-privat. Ilian Caşu este de părere că asemenea proiecte moderne şi interesante, vor atrage neapărat investitori care le vor finanţa.

Fii primul care comenteaza

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*