Ilian Caşu: Vom pune punct mizeriei din Chişinău pentru totdeauna!

il_casu_chistiigorod

În funcţia de primar general al municipiului Chişinău, Ilian Caşu, intenţionează să realizeze programul „Oraşul curat”.

Caşu a anunţat că programul este una dintre priorităţile, care va fi pusă în capul planificării strategice a dezvoltării Chişinăului. Declaraţia a fost făcută de candidatul Partidului Nostru în cadrul dezbaterilor electorale de la „Vocea Basarabiei TV”.

„Pentru a îmbunătăţi imaginea oraşului nostru, a-l face mai atractiv pentru orăşeni, dar şi pentru oaspeţii capitalei, este necesar să avem grijă de curăţenia mediului ambiant, să avem grijă de soluţionarea problemelor ecologice, ceea ce a fost neglijat de autorităţile actuale pe parcursul multor ani. Echipa noastră va realiza programul „Oraşul curat” şi, în rezultat, vom întoarce Chişinăului gloria de odinioară, când era supranumit „oraş, floare din piatră albă”, a asigurat Ilian Caşu.

Candidatul Partidului Nostru a subliniat că „poluarea aerului din Chişinău de către fonul radioactiv, dar şi de praf şi murdărie, nu doar în oraş nemijlocit, dar şi în suburbii, reprezintă o problemă serioasă a municipiului. De-a lungul drumurilor, aglomerări de deşeuri menajere, sticle, pachete. Este nevoie ca toţi orăşenii să realizeze pericolul ecologic vine nu de la o persoană anonimă, ci de la fiecare cetăţean concret”.

„Nu avem alternativă, ori ne răfuim cu mizeria din oraş, ori mizeria se răfuieşte cu noi”, a mai subliniat candidatul „Partidului Nostru” la funcţia de primar general al municipiului Chişinău, Ilian Caşu.

Fii primul care comenteaza

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*