Ilian Caşu: Partidul Nostru va scoate Chişinăul din depresie (VIDEO)

ilian_casu_orasulmeu1

Candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar general al municipiului Chişinău dezvăluie noua abordare a dezvoltării capitalei. Declaraţia a fost făcută în cadrul proiectului media „Oraşul Meu”.

Ţinând cont de faptul că „oraşul alb” demult deja se află în stagnare şi depresie, Ilian Caşu cu echipa sa, a decis să aplice în acest caz aşa-zisa tehnologia de tip smart.

„Această tehnologie „inteligentă” se aplică în zonele vulnerabile, în zone slab dezvoltate din punct de vedere economic. Ea reprezintă o furtună de idei al unui grup de reprezentanţi ai diferitor profesii, care, efectuând cercetări minuţioase, identifică o idee unică de transformare a zonei economice depresivă în una dezvoltată. De remarcat că „desantul inteligent” nu se limitează numai la teorie, ci este responsabil şi de produsul final şi marketing”, a menţionat candidatul Partidului Nostru.

Aplicarea tehnologiei „inteligente” face parte în programul Partidului Nostru de dezvoltare economică a Chişinăului.

„Dar, acest lucru va fi posibil, doar în cazul în care vom lichida toate schemele de corupţie din primărie”, a subliniat Ilian Caşu.

  1. Мы поддержим Нашу Партию всем миром! С нетерпением ждем выборы…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*