Ilian Cașu: “Trebuie să scăpăm de autoritățile obișnuite cu hoția, odată și pentru totdeauna!”

Casu_icam1

În cadrul întâlnirii cu colectivul Asociației de producție ICAM, candidatul Partidului Nostru la funcția de primar general al capitalei a declarat că intenționează să facă totul ce-i stă în puteri încât conducerea să servească poporul și nu invers.

 “Scopul nostru – să transformăm Primăria Chișinău într-o instituţie necoruptă. Doar în acest caz vom putea dezvolta businessul local și să atragem investitori străini, care vor fi siguri că sursele financiare pe care vor dori să le investească în dezvoltarea orașului nu vor fi furate”, a menționat Cașu.

 Oamenii au fost curioși să afle părerea lui Cașu vizavi de activitatea transportului public, costurile exagerate la utilități, dar și atitudinea sa față de marele scandaluri de corupție care au loc în Moldova.

 Răspunzând la aceste întrebări, Ilian Cașu a menționat că “motivul tuturor problemelor noastre este actuala conducere coruptă de care trebuie să scăpăm odată și pentru totdeauna”.

 “Văd la orizont alegeri anticipate. Cum se va întâmpla asta încă nu știu, dar ele vor avea loc neapărat pentru că nu mai este posibil de răbdat în continuare această dezordine și cei care vor veni la conducere cu siguranță îi vor pedepsi pe toți cei care au săvârșit crime împotriva poporului și statului”, a spus Cașu.

Fii primul care comenteaza

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*