Ilian Cașu: Nu voi tolera funcționarii corupți

priliudno1

Candidatul Partidului Nostru la funcția de primar general al municipiului Chișinău a subliniat necesitatea eliberării din funcție a tuturor funcționarilor din Primărie implicați în acte de corupție.

“Nu voi lucra cu cei care şi-au pătat imaginea, nu voi lucra cu oameni din echipa lui Urecheanu și Chirtoacă care au lucrat în Primărie 20 de ani și au fost preocupați doar de interesele lor”, a spus Cașu la postul TVC21.

El a menționat că “nu vor fi alungați toți angajații, va funcționa doar principiul profesionalismului. În echipa mea nu vor exista rude, nici nași, nici cumătri”. “În noua și necorupta primărie vor munci doar profesioniști, pe care îi voi chema la serviciu sub responsabilitatea mea”, a spus Cașu.

Totodată, Ilian Cașu a menționat că intenționează să curățe Primăria Chișinăului de influența partidelor și nu are de gând să activeze în calitate de primar sub umbrela Partidului Nostru.

“Ce se întâmplă acum?”, se întreabă Cașu – Primăria e sinonimă cu Partidul Liberal și Partidul Liberal cu Primăria. “În calitatea mea de primar nu voi tolera o asemenea influență”, a adăugat acesta.

Fii primul care comenteaza

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*