Caşu: Chirtoacă a scuipat în sufletele a 10 mii de familii,care îşi aşteaptă locuinţele sociale, oferind cadourile “de adio”

protv_iliancasu1

În cadrul dezbaterilor electorale la PRO TV, candidatul Partidului Nostru la funcţia de Primar General al capitalei a precizat că actualul primar  a întrecut orice limită, oferind locuinţe la pachet la sfârşit de mandat. 

“Acţiunile actualului primar întotdeauna au trezit, cel puţin, nedumerire din partea locuitorilor municipiului. De această dată, el a întrecut orice limite. Spre finalul carierei sale de primar al capitalei, el a “dăruit” la trei funcţionari din primărie câte un apartament.”, a specificat caşu.  “Între timp, la ziua de azi există în jur de 10 mii dse familii care stau în rând pentru a primi locuinţe sociale”, a precizat Caşu.

“Nu aş fi fost împotrivă, dacă aceste apartamente ar fi fost oferite celor care toată viaţa au muncit pentru dezvoltarea Chişinăului, ade exemplu unor angajate de la Parcul de troleibuze”, a declarat Caşu, “dar să faci un astfel de cadou colegilor din primărie – este revoltător”.

Fii primul care comenteaza

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*