Partidul lui Renato Usatîi va atrage realizările centrelor de ştiinţă pentru dezvoltarea capitalei Moldovei

ilian_casu_ucenie

Candidatul „Partidului Nostru” la funcţia de primar general al Chişinăului, Ilian Caşu consideră că realizările din domeniul ştiinţei trebuie valorificate pentru eficientizarea administrării publice şi reformarea tuturor segmentelor administrării oraşului.

În acest context, Ilian Caşu a declarat, în cadrul unei emisiuni de la un post TV, necesitatea colaborării primăriei cu centrele de ştiinţă din ţară, activitatea cărora, în mod obligatoriu trebuie să fie valorificată de conducerea ţării.

„Administrarea publică modernă prevede colaborarea productivă cu universităţile, centrele de ştiinţă şi cercetare. Dar acum nu vedem asemenea acţiuni la Primărie. Cu toate acestea, avem nevoie de conducători, care ar înţelege şi utiliza descoperirile ştiinţifice pentru realizarea reformelor, pentru administrare publică. Este i componentă importantă a activităţii”, a declarat candidatul „Partidului Nostru”.

Ilian Caşu a declarat că este gata pentru colaborare activă cu centrele de ştiinţă, cu care intenţionează să pregătească şi să realizeze împreună un program inovaţional de dezvoltare a tuturor sferelor municipale. Candidatul „Partidului Nostru” a dat asigurări că „relaţionarea primăriei cu centrele de ştiinţă şi cercetare, Academia de Ştiinţe, se va dezvolta amplu.”

Fii primul care comenteaza

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*