Unelte de lucru din epoca primitiva pentru maturatorii din capitala. Responsabilii de la Spatii Verzi sustin ca nu au bani

matura

Un consilier municipal din partea partidului lui Renato Usatii s-a aratat deranjat de uneltele de munca folosite de maturatorii din capitala. Ilian Casu sustine ca muncitorii din Chisinau sunt parca din epoca primitiva. Matura parcurile cu crengi si cara gunoiul cu paturile.

In replica, responsabilii de la Spatii Verzi sustin ca nu au bani pentru a cumpara maturi si alte ustensile necesare.

 

Consilierul Ilian Casu sustine ca in fiecare dimineata se plimba prin parcuri. Si a ramas socat cand a vazut instrumentele de lucru ale maturatorilor. Expunerea sa a starnit zambete la sedinta consiliului municipal.

Ilian CASU, CONSILER “PARTIDUL NOSTRU”: „Cum credeti, maturile sunt din crengute, iar gunoiul il cara ca paturile sau gentuta clasica chinezeasca…”

 
Galina LEAHU, SEF ADJUNCT “SPATII VERZI”: “ Da recunoastem ca nu avem maturi, dar angajatii s-au obisnuit, ne-ar mai trebui si masini, avem cateva aspiratoare, dar aceasta este foarte putin.”

 
Galina Leahu sustine ca 49 de milioane de lei, cat constituie bugetul anual al intreprinderii, acopera doar 30 la suta din cheltuieli, asa ca intreprinderea muncipala este nevoita sa se descurce cum poate. Acesti bani sunt folositi pentru sadirea florilor si a copacilor, salubrizarea lacurilor, defrisarea copacilor uscati. Astazi un consilier liberal s-a indignat si de faptul in parcuri, cosurile de gunoi sunt instalate langa banci.

Vasile PETRE, CONSILIER LIBERAL: “Te asezi si putoare de o parte si de alta…”

 
In capitala exista 6 parcuri, 11 paduri, 4 gradini publice si peste 100 de scuaruri. In total peste 3400 de hectare, care sunt in gestiunea Spatiilor Verzi.

 
Sursa: PRO TV

Fii primul care comenteaza

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*